لوبیا چشم بلبلی

این لوبیا یکی از قد یمترین انواع لوبیا هاست که بسیاری از مردم

دنیا آن را به صورت پخته یا همراه با برنج در شب سال نوی خود

می خورند و اعتقاد دارند که خوردن لوبیا چشم بلبلی در شب سال

نو می تواند برای آنها شانس و خوشبختی بیاورد! معمولا محصول

لوبیا چشم بلبلی در معرض آفت ها و حشره ها و بیماری ها قرار

نمی گیرد وبه همین خاطر از شر سم پاشی و تر کیب های آفت کش

در امان می ماند و از این نظر می تواند گزینه مناسب و سالمی برای

تهیه غذا های شما باشد این نوع لوبیا در کشور های آسیایی کشت می شود

وار قرن ۱۷ به بعد کشت آن در مناطق جنوبی قاره آمریکا هم آغا ز

شد در ضمن لوبیای چشم بلبی بیشترین مقدار پر و تئین را در میان گروه

لوبیا ها دارد…

لوبیا چیتی

لوبیا چیتی که به آن لوبیای رومی هم می گویند  یکی  از محبوب ترین  لوبیا ها در بین

ایتا لیایی ها.و پر تغا لی ها و تر کیه ای هاست.. خیلی ها معتقدند که طعم این لوبیا نسبت

به لوبیای سفید و حتی قرمز بهتر است و با خوردن آن کمتر دچار نفخ می شوند اما هنوز شواهدی

که نشان بدهند کدام یک از انواع لوبیا ها نفاخ تر هستند به دست نیامده است آمینو اسید فراوان موجود

در لوبیا چیتی آن را به یک منبع خوب و عالی برای در یافت پر وتئین و جا یگزین مناسبی برای انواع

گوشت ها تبد یل کرده است بنابراسن شما می توانید گاهی هم از این نوع لوبیا به جای گوشت در برنامه

غذایی تان  کمک بگیرید! یادتان باشد که لوبیا چیتی از نظر مقدار فیبر بر سایر لوبیا ها برتری دارد

لوبیا سفید

لوبیا سفید. خوراکی محبوب امریکایی ها و انگلیسی ها ست! نتایج تحقیقات نشان داده استکه مصرف

منظم وبه اندازه لوبیا سفید می تواند سطح کلسترول خون را پایین بیاورد و یک ماده ضد با کتری مناسب

 محسوب می شود به علاوه لوبیا سفید بهترین منبع در یافت اسید  فولیک است و مواد مغذی موجود در آن

می توانند رشد سلول های سر طانی را در بدن به تعویق بیندازند فراموش نکنید که لوبیا سفید در مقایسه

با سایر لوبیا ها بیشترین مقدار سد یم را دارد

 

لوبیا قرم

 

لوبیا قرمز که بخاطر شکل و شمایلش به ان لوبیای فلفلی یا لوبیا کلیوی

هم می گویند بومی نواحی شمال کشور هند است این لوبیا در بین آمریکایی ها

طرفداراران بسیاری دارد لوبیا قرمز هم مانند برخی از انواع لوبیا های دیگر حاوی

ماده امسمو میت زایی به نام فیتو هائما گلو تینین است که این ماده سمی… تنها  با ده 

 دقیقه جوشیدن از بین می رود بهتر است شما برای از بین بردن ای ماده سمی لوبیا 

قرمز را به طور کامل وبا دمای حداقل هشتاد درجه سانتی گراد بجوشانید در ضمن هر صد

گرم از لوبیا قرمز ۳۳۳ کیلو کالری انرژی دارد و این مقدار با سایر لوبیا ها بیشترین رقم است

لوبیا سیاه

طعم لوبیا سیاه طمعی بین گوشت قرمز و قارچ است که این طعم منحصر به فرد

 باعث محبوبیت این نوع لوبیا در میان بسیاری از افراد در کشور های جنوبی قاره آمریکا

مانند برزیل و مکزیک شده است  مردم کوبا و امریکا ی شمالی بیشتر از این لوبیا برای

تهیه سوپ های رسمی شان استفاده می کنند و گاهی آن را به صورت پخته وبه عنوان وعده

صبحانه یا حتی شام مصرف می کنند. لوبیا ی سیاه یکی از  غنی ترین منابع در یاف انواع

آنتی اکسیدان هاست واز این نظر یک ماده غذایی ضد سرطان محسوب می شود. یادتان باشد

که این لوبیا از نظر اسید فولیک بر دیگر لوبیا ها بر تری دارد

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٤:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱٠/۸